K2 Schedule

8:30am-9:15am -	Math Fluency/Templates (30mins) Reading Fluency (15mins)
9:15am-9:30am -	Snacks (15mins)
9:30am-9:40am -	Break (10mins)
9:40am-10:00am-	PE (20mins)
10:00-10:10am-	Drink Water – Start the day "Good Morning Teacher" Pledge of Allegiance / B.A.S.I.C. Rules (10mins)
10:10am-10:25am-	Spelling Time (15mins)
10:25am-10:45am-	Video Clips/ New Vocabs on Mon, Tues, Wed Thurs & Fri – Finish Weekly Writing Assignments (15mins)
10:45am-11:15am-	Writing Words/Sentences or Paragraphs (35mins)
11:15am-11:25am- Prep Lunch (10mins) 11:25am-11:30am- Wash hands 11:30am-11:50pm- Lunch (20mins) 11:50am-12:00pm- Break (10mins) in classroom	
12:00pm-12:20pm- 12:20pm-12:30pm-	Learning Trays (Math or Reading Time) (15mins) Break (10mins) in classroom –Prep for next session
12:30pm-1:00pm -	Mon—Piano Tues—Art Wed—Art Thurs—Finish Writing / Reading Assessment Fri— Finish Writing / Reading Assessment